And I know I gotta just take it

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Sunes sommar och smsa lite. Det är så kul med min mobil. Och har fått sommarfeber nu, inte bra och nörda sådana bilder nu.

That this is makin'-up for every day I was gone


i miss you summer.

if you find the solution, be my best friend.


Why do I trust people so easily?

sunday night.

Hemma nu från en sjukt rolig onödig kväll. Satt hos micka med elina och bestämde oss för att dra och äta på spicy. Började gå mot bussen 8, spicy stänger 9. Missade bussen, nästa buss gick 20:35. Men vi skulle fortfarande ha vår spicy. Gick till centrum så länge, väntade ni vet. Sen kom den, bussen var på stan 20:54. Vi runnade till spicy, när jag beställde glömde jag säga utan stark sås. Dom skrattade och sa: du äter på spicy utan spicy. Haha skämmigt men fick ändå min spicy. Gick till mc och köpte cola. Satt där och åt.

Dom skulle till rönnby och jag till skälby. Men dom åkte ändå med mig hem, lär er av dom folket. När jag gick hem tänkte jag ta en genväg över snön. Såg att nån hade gått där tidigare så jag tänkte varför inte det går fortare?. Men det måste ha varit någon lätt jävla människa eller ett djur som gått där för snön kom till min midja. Och det menar jag. Tog 5minuter att gå igenom det, och då snackar vi 7 meter. Grabben som gick bakom mig innan jag gick in i snön tog tunneln vägen och hade kommit lååångt när jag va klar där. Mina vader gjorde så sjukt ont av snön. Jag led verkligen, kröp tillslut. Varsegod för boken, men ibland är det jobbigt att heta emelie. pusshej.


ingen bild från idag. Men föreställ er den där och snö till midjan och en krypande idiot.


i you wanna be.

Micka är här nu och jag har klippt av 2par jeans till shorts

ett par

Juliet.

Nu har jag varit jävligt duktig och tagit tag i mitt rum. Har till och med klippt och tvättat hårförlängingen, när jag säger klippt menar jag toppat det slitna. Nu ska jag klä på mig och äta nån av dom här, måste smaka. Båda ser lika äckliga ut. Hatar nötter dessutom.

-

boy boy boy boy boy kill me cutiepie

Maggie.

Och en fråga, är det någon som vill ha en kanin bara sådär rakt av? Då finns det en att hämta hos mig, gratis.

The tables have turned, and I've finally learned.

Kom hem vid 2 igår från elina. Gick och däcka direkt. Ska träffa micka om ungefär en timme, men innan det måste jag duscha och tvätta bort gårdagens smink.

btw.


..så får jag dras med den här mobilen nu. Jag älskar den


morgon alla.


och såhär ser det ut just nu, micka duschar. Jag själv ska nog gå hem snart. Vi har kollat på Fucking Åmål.

the last.


Såhär blev det tillslut igår, micka satt vid datorn och jag somnade i soffan.

inte mycket händer just nu..


me gusta.


Nu drar jag och micka vidare till henne sen iväg till något ställe som jag vet inte ens vart det ligger. och träffar några där.

som sagt..äta..duscha..dö

hajdo

Min digital kamera har också varit bra en gång i tiden..



söta bästis.


Denna tjej är värd guld...om inte mer.
Försten, stan imorgon tjockis? får inte igång min mobil.

äta..duscha..dö


Har inte mycket att göra just nu. Käken gör ont. Ska ner och äta snart men är inte ett dugg hungrig. Har fått rätt mycket "dampattacker" i skolan igår och idag, jag mena hur arg ska man bli när någon kastar en filt över ens huvud så håret blir statiskt? Jag kan iallafall inte bara säga oj ah det är lugnt. Utan måste slå tillbaka så nästan halva gården stannar upp. Lite kul äre väll. Och jag hade ingen aning om att det är sportlov nästa vecka, kan ni fatta hur skönt det känns för mig. I love it. Vi killar och tjejer vill ta tåget till gustasvik (där jag har växt upp med andra ord). Hoppas det blir av. Nu ska jag äta sen duscha sedan dö, hare trevligt ni andra.

everyday.


Hemma nu för stunden, micka var här nyss och vi fick praoen. Varför ska jag alltid vara ute i sista minuten? Åker iväg och tränar om 15 min. Hörs senare.

remember the first time we met.


that girl.


Hemma, duschad, nu fattas bara svensson.

replay here and now.


Erika lyckades övertala mig att åka iväg och träna. Gud vad jag hatar det, men ändå är det kul. Och det är underbart när det är över.

out.










Bilderna beskriver nog vår hemväg.
Älskar dig bästavän

todays d.c


mw.

Slutade två idag, fick slippa musiken. Jag och mamma skulle ner till polis huset. Men jag hinner komma hem så ringer hon och säger att vi gör det via datorn, anmäla alltså. Men det skadar ju inte mig, jag och micka ska iväg till prao stället nu och fixa lite. Hörs senare.


Singing like?


Är hemma en snabbis nu, ska vidare och fixa prao med min puff som jag känt i 14 år. Piff och Puff är vad vi kallas i skolan. Sen åker vi ner till stan JAG HAR INTE VART DÄR PÅ 2 VECKOR. Gissa om jag saknar det! Har massa jag måste köpa men ska nog vänta till fredags shoppingen med ellen.

Let go.


Riktigt härlig dag idag, slutade 1 av någon anledning. Kom hem och åt allt som fanns framme. Åkte senare iväg med mami och erika, skulle kolla på vinter skor. Knallar runt med mina skinn-converse hela tiden. Hittade bara massa klack till våren. Har nu besök av systarna Spate, åt nyss mc också. Fan va det är äckligt.

what you got boy is hard to find.


Fick besök av Nathalie och har det fortfarande. Syster är med i umgänget också. Men nu ska natta dra sig hemåt och jag ska ta en fruktcoktail nu och sen kolla på Wallander - mörkret med sysse.


T I N M A N.



Desgina om leggings pga. ett litet hål som jag hade.

Romme 2010.


Hahaha vi var så trötta efter allt så vi satt bara och skratta hela tiden, (förutom micka) hon ba fan va dryga. Haha.


And you mean?..


Ska in i duschen, senare ska jag träffa Micka. Och troligvis Nathalie också. Men det är söndag, hur långt orkar man fixa sig egentligen? Det blir myskläder och långt hår.

Inspiration.


Old times.



Där kom det en ny bild va? Ett år sedan. Nu ska jag sössa med duntäcke och tre filtar med strumpor och morgonrock.

Pärlan själv alltså.


Romme Alpin.



Några av bilderna från romme, natta har resten. Snart hänger dom här.


deep.


Jag mår psyskiskt dåligt över att min mobil är borta. Eller alltså jag skiten i om den är försvunnen. Det händer väll vem som helst, tappa bort en mobil? Men det är pengarna jag tänker på, speciellt nu när jag nästan är helt säker på att den är stulen. Någon har ju den eftersom nån svarade när vi ringde, det är det här jag stör mig på. Att jag betalade 2 999kr för den sen kommer det nån äcklig jävla människa och får den gratis. FYFAN! Så jag mår fan inte bra asså. Tanken att nån har min älskade i sin hand medans jag får ta en av mina gammla. Nära skälvmord nu. Haha.

nu snackar vi kvalite.



so lady.


Nu beger vi oss till micka, tänkte först fan vad kallt det kommer att bli att gå ut men vi bor ju grannar så var är det som är så jobbigt? Nej nu ska vi gå. Hörs senare.


i see girls.


Så nöjd, var där borta i 4 onhalv timme. Nu är ellen här igen och jag ska väll fixa mig lite sen går vi till micka. Och om det är den jag tror det är som har tagit mobilen, ah jag har riktig damp nu. För någon jävla idiot fitta svarade och den är så jävla osmart den tjejen asså. Skulle kunna MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDA den jävla lilla fkhejheroh

Ayo.


Nu drar jag iväg och äter mc med syster och ellen. Sen vidare där natta är och ska göra nagelförlängning eller manikyr, har inte själv fattat det än.

Ang. min mobil, så har jag den som jag hade innan jag fick den nya. Och nytt nummer också. 0720456728


friday.

Romme igår var ju riktigt kul ändå, har inte skrattat sådär mycket på länge. Speciellt när natta hade rammlat uppe i en backe och jag var där nere. Folk lär ju ha trott att jag var dum i huvudet när jag stod och garva. Det kommer bilder sen när jag har dom också.

Igår kväll blev vi några stycken här; emelie ellen dahat firas azze micka melinda calvin micke natta. Kollade på Paranormal Activity och alla satt fan där lika rädda. Sen försvann min mobil och den är fortfarande borta. Så smsa inte till det nummret.




Romme den jäveln


Så såg man ut idag föresten. Nu ska jag ner och fixa allt för imorgon sen ta en dusch och bara ligga och lyssna på musik och tänka bort all stress. Imorgon ska jag upp kl 5 för bussen åker kvart i 7. Kommer hem vid 6-halv 7 tiden. Hör säkert av mig då om inte tidigare. herrå sössa gott.

right now.


Nu ska jag ladda ipoden med massa låtar till bussturen imorgon till Romme. Finns det något bättre än att åka och lyssna på musik?!

bitch burn the river.


Tog en liten bloggpaus. Men nu är jag tillbaka, men är riktigt arg och känner att den här helgen kommer gå åt helvete om inte min älskade Natta räddar den (som vanligt). Dom flesta vet nog vad det handlar om men snart..snart så blir det av! Blir säkert en mini variant imorgon men det känns så sjukt taskigt mot alla de andra.

Men inget mer av det nu. Imorgon blir det alltså romme. Det ska väll bli lite kul, grejen är att jag hatar att åka skidor. Blir så höjdrädd när man ska åka ner och nej..ser inte fram emot det så mycket. Men en sak ska bli kul, Natta har aldrig åkt så hon slår väll några vurpor. Säkert jag med. Hoppas att jag inte har brutit något när jag kommer hem för vi har bestämt att vi ska ta av hjälmarna efter ett tag.   


Who Am I To Say



Lyssnade alltid på den här låten i spanien och längtade hem efter alla vänner den sista veckan. Gud jag jag vill tillbaka.

Fettisdagen.


Ska iväg nu till Natta igen. Sen drar vi vidare till nybygge och kollar på pellens match. Hörs senare


school 5/2





Finns grymt skämmiga bilder som jag inte tänker hänga upp här, haha.

YOUR LOVE IS MY DRUG



Ont i foten, kan knappt gå. Har ingen aning om vad som hänt. Fixar nya låtar in på ipoden nu, fick av syrran kiko.

Måndag



Vilken skön dag. Humöret har varit upp och ner hela dagen på ett bra sätt. Nu sitter jag här och har slickat rent hela nutella burken och väntar på att klockan ska bli fem. Då åker jag och tränar.

the penthouse

ätit tårta och kebab, vet inte vilket som är äckligast. Och så kollade vi på någon skräckfilm som lurade hela hjärnan, ni måste se den. The perfect getaway. Fick ett kort, en ros , pengar och gelé hjärtan också. Nu måste jag duscha, raka benen - ett måste just nu känner jag. Vi åker iväg och badar imorgon. Efter allt det jobbiga ska jag kolla på Desperate housewives, trejde boxen, och avsluta nutellan jag och ellen åt igår. Nu snackar jag med natta i tellen och bråkar om vilken tid vi börjar imorn. Haha vi hörs. 


sunday.

Jag och pellen har ätit frulle nu, och ikväll blir det väll mys med tårta. Ellen har kämpat att ändra bloggarna nu, när det inte blev som hon ville satt hon och skällde på blogg.se: men vafan ska jag döda dig eller!!!!! Haha pärlan.



sleep well

Nu är allt klart, äntligen. Ellen gjorde nog det mesta nu i tre timmar och nu ska vi sössa. Hare bra


ändring på G

håller på att ändra allting så det kommer nog se lite kaos ut..


live or die

det blev lite halv partaj igår, blev mest att vingla runt på stan med alla vänner. Nu är ellen här och vi sitter och snackar med erika och emelie. Ikväll blir det lugnt med ellen och godis med film.


rubrik



cutie pie


boys and girls walking on the street

tänk vad fort det kan gå mellan ledsen till glad, men sedan glad till ledsen igen.
- önskar du var jag och att jag var du, att du fick känna det jag känner. Smärtan som jag har nu.
 
förlåt för dålig uppdatering. Ikväll ska jag hänga med kompisarna runt cider och musik kanske? Eller sitta hemma och göra ingenting. Mamma avgör!
Har tusen bilder under veckan som jag ska lägga in senare.


goodnight


Varje gång
du tittar på mig kan jag inte låta bli att le.
Varje gång vi går åt olika håll vill jag vända om.
Varje gång du kramar mig vill jag aldrig släppa taget.
Varje gång du är ledsen vill jag göra vad som helst för att du ska bli glad.
Varje gång jag ser dig känner jag en känsla av lycka inom mig.
Varje gång vi skrattar vill jag att det ögonblicket ska vara föralltid.
Varje gång jag tittar in i dina ögon inser jag att jag har den bästa ellen i världen.


hey there sugar baby

Älskade, snygga, svarta mattan har kommit, bikinitrosorna från topshop har kommit. Måste byta till större storlek. Pluggandet rullar på. Vännerna hinner jag bara träffa i skolan eller på helgerna. Jävla skola. Tränar dom dagar jag hinner och har lust. Svensson avslutar mina kvällar. Längtar till sommaren som in i helvete. Älskar mina vänner.
hajdo


jag älskar mikaela så jävla mycket!


the best

Lovar du att vara ärlig? Kanske det,
Du heter: Emelie sofia berglund
Smeknamn: för det mesta mitt vanliga, men här hemma och hos familjen wiik är det mimmi
Beroende av: shopping
Vad tror folk om dig: hört två av dom: snäll och pryd, eller kaxig som ...?
Stämmer det: blanda dom, då kommer svaret
Vad får du oftast komplimanger för: söt blir väll för ansiktet? och att mina tänder är så raka och vita, dom flesta tror att jag har haft tandställning
Brukar du skratta för dig själv: haha ja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: hon som är lesbisk :o?
Var bor du: västerås
Trivs du där: ah
Äger du några converse: snart så
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: där får man bestämma själv tycker jag
Är du allergisk mot något: jag är felfri mannen
Hur svarar du i mobilen: emelie eller hallå
Brukar du komma i tid: till?
När mår du bra: när jag har mina bästa vänner mikaela och ellen i min närhet
När blev du fotad senast: säkert någon som smygfotar varje dag!!!
Hur känner du dig nu: trött, irriterad, glaaaad
Vanligaste färg på dina kläder: svart
Vad saknar du: sommaren 2006
Rakar du benen: ja
Är du blyg: mot vissa
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Är du nöjd med ditt liv: självklart
Är du bortskämd: Ja
Vad längtar du till: sommaren
Har du bra vänner: världens bästa
Vilka är din bästa vänner: alla mina vänner är dom bästa, men ellen och micka
Vad använder du för schampo: gliss för det mesta
Hur gammal är du: 14
Tycker du om någon just nu: nej
Gröna eller röda äpplen: gröna
Har du sovit i din egen säng inatt: ah
Är det okej att gråta: ja
När grät du senast: oh gud, kommer inte ihåg.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: SHOPPA
Bär du glasögon eller linser: har gjort
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: men nej
Har du piercing: Öronen, kanske senare naveln
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: fan vad ont, ja
Solar du ofta solarium: nja, försöker låta bli
Är du bra på att laga mat: ohja
Vad dricker du helst när du är törstig: multivitamindryck
Vilken är din favoritglass: gillar inte glass
Vad äter du helst när du ser på film: fruktcoctail
Har du tandläkarskräck: nejnej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: mina vänner vet iaf vilken tid jag sätter alarm på mobilen på morgonen, vad kan det va 7-8 på morgonen?
Vilken ögonfärg har du: blå/grå
Har du någon gång gråtit dig till sömns: ja
Biter du på naglarna: önska jag inte gjorde
Röker du: på fester kan väll hända haaaha


towis


saknat dig plutten


friday



















jag - vart är mina skor! (hittar dom)
denise - DET DÄR ÄR MINA
jag - nej denise det är mina
denise - jag har köpt dom, jag vet att det är mina
jag - nej jag har köpt dom, du är helt sär denise
denise - men emelie, jaja (asgarvar)


a sunny day

går till erikslund med syrran nu, hörs senare


destination

micka - natta - sen då :)?

ha en bra kväll
 


kvällens


dagens


hos ellen

men nu ska jag hem och fixa grejor till ikväll ;)

and he saw you - damn damn


time for - shower, fruktcocktail, movie
sleep well..


!!


do not understand why you said like that without any reason.
stupid bitch, then you are lying about it. Misunderstood? oh yes sure I did. Talk shit! But hey, I'm not angry. If it was that you wanted to hear


d.c todays


where do you go when you lonely ?


Duscha, käka mango, checka tv
bye 


they are not you

a shower - one tree hill + tee


sophia bush - brooke davis


DONE!


sen kommer jag ju sjävklart träffa nya vänner och komma ännu närmare vissa, då ändrar jag ju bara där :)
men nu när jag såg vissa bilder jag ville lägga till är bläckpatronerna slut till skrivar'n. KUL


one ready


was here


Ändrade planer, skippar träningen idag trots att det skulle behövas. Haha nejdå men inte idag, Alltså det händer ingenting dom här tråkiga mörka vinter dagarna, våren vart är du?


RSS 2.0