the things we could do


seg och mysig dag, försöker komma på hur jag ska göra med bilderna som ska sitta på väggen. Ska också försöka hinna se The hills avsnittet som är 18:10 på mtv. Senast jag såg det var det sommar och år 2007. Tänker ta igen alla avsnitt någon dag. För övrigt är jag taggad till skolan nu när jag har missat en vecka. Har 4 prov som ska göras, 3 och plugga till. Det största är på fredag.


ima cleaninglady



nu ska jag börja städa, dagen kommer bestå av svensson


all or nothing

Såg på ellens blogg nyss det hon skrev: jag va sån fjortis!!!! haha och jag "klagar" på alla 97or och tänker att dom är största fjortisarna, jag va likadan fast jag hade inte hittat till puch up bhn som dom har.. haha

haha så sant, alla har haft en fjortis period och här var definitivt min

Fjortis är en oftast nedsättande beteckning på någon i de yngre tonåren som beter sig omoget, osäkert, naivt och pubertalt. Ordet kan även användas i överförd mening om personer i andra åldersgrupper; fjortis har då inte med ålder att göra utan beteende.

tolkar det som "fjortis är en som är omogen men försöker vara mogen"


put your hands up in the sky


of all the lonely people - i wanna be loved by you


kommer inte in på min blogg, vet i

0-21e3d6e8b0b8678a69467b5aeac2fd32.png

Kolla varifrån!

kommer inte in på min blogg, vet inte vad som har hänt men det funkar säkert snart. Nu iaf kollar jag på one tree hill, dricker te och äter hårda makaroner och ellen är påväg.


hey there mr. pineapel


todays lookiebookie, tudels


lovely

Jason Derulo - Key To My Heart

Jason Derulo - She Flys Me Away


nananana..

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know that makes me believe I'm not alone

ingen kärleks text till plutten här nedaför nejnej. Från låten everywhere


the god and the bad


det där är min bästa vän...nu vet ni


öl smakar kladdkaka


stolta och glada


todays dresscode


körde en ellen nu och Blogga, vi h

0-6cb5fd6a0ad62b793f99698b1ba1231b.png

Kolla varifrån!

körde en ellen nu och Blogga, vi har nyss ätit på jensens och ska börja gå på stan nu. Later


the cute cocky



grattis i efterskott älskade kusin!


the worlds greatest

Nu ska jag vara social men syster och mamma där nere. Hela familjen har varit sjuk den här veckan, pappa blev frisk igår, erika spydde. Haha skit samma.

Idag ringde också någon tjej, inte för jag fattade så mycket men hon sa att nån tjej anna hade blivit fotograferad och sminkad. Sedan hade hon rekomenderat mig för "modell för en dag" då dom sa att jag skulle bli sminkad och fotograferad gratis. Haha låter som ett skämt för mig, nej asså jag fattar inte. Känner ingen anna m nånting??
Sen undrade dom hur gammal jag va, man måste tydligen va 16 år. Så: Vi kontaktar dig när du blir äldre.
haha wtf?!


du vet vart du har mig minprinsessa♥


the day i can see your smile

Jag blev hemma hela veckan, idag mådde jag faktiskt som värst men aja. Ingen skola imorgon heller, men jag och pellen hade planer att dra till stan som vi gör varje fredag. Så jag ska dit en liten stund, hoppas iaf jag mår bättre imorgon så jag orkar shoppa. Men det är nödvändigheter jag måstse ha t.ex nytt vitt linne, jeans väst.


cutie pie ♥



gääsp..

hon blir så rädd för blixten så måste ha en annan inställning och då blir kvaliten som den blir..haha pärlan


god morning

Är hemma idag också, men åker nog till skolan imorgon för vi har nått jäkla so prov. Men mår rätt bra nu. Kollade också nyss på min förra blogg, haha fyfan va ful den är.


when the stars go blue


towe mikaela emelie ellen


en utav..

..dom härligaste sommarbilderna jag har, felle 14år. Blir så glad när jag ser bilden och den för mig att längta till sommaren till tusen.

jag och ida på bilden. Saknar dig föresten plutten


The people i will share the summer 2010 with!

..så ska det stå på min väg med masas bilder under som jag håller på att fixa. loveit


SOL - SKÖNHETSTIPS !

är helt inspirerad av sommaren, längtar som in i helv'te

Förbereda -

innan sommaren har börjat på riktigt, är det bra att förberda huden inför sommaren.. peela kroppen ordentligt med en grov bodyscrub så försvinner all död hud och din nya kan bli fint sommarbrun. lägg dig gärna i solariumet ett par gånger innan solens strålar börjar ta också så motverkar du både röd-brännan och det blir lättare att bli brun.

bodyscrub från the body shop kostar 215 kr och luktar supergott.

Fukta - för att behålla och vårda solbrännan & inte torka ut huden är det jätte viktigt att fukta huden ! smörj in dig med fuktkräm / bodylotion varje dag, speciellt i ansiktet. tänk också på att inte allt för ofta ta långa varma bad & duschar, då försvinner brunheten fortare..

jätte bra & lätt fuktkräm jag fick
med mig från apoteket här om dan, kostar ca 50 kr.

Sminkborttagning - andvänder du tex mascara på sommaren, tänk på att inte tvätta hela ansiktet med den utan bara runt ögonen. annars kan huden torka ut i onödan.

finns på åhlens..

Solskydd - solar du solarium ett par gånger innan solsesongen försvinner rödheten en del när du är i riktiga solen. har du lätt för att blir röd, tänk på att alltid smörja in dig det brända kommer flagna bort på en gång i alla fall. tänk annars på att smörja in dig där du blir röd, i mitt fall på axlarna & kinderna om jag inte solat solarium innan. sen kan man alltid köpa et solstift på tex apoteket så slipper du få bruna läppar

kostar ca 50 kr på apoteket !

Var föriktig - du som lättast blir knallröd måste tänka på att lätt bygga upp en solbrunna med mycket skydd & lite sol åt gången. undvik timmarna solen är som starkast, mellan 11 - 14.

Håret - även fast det är jätte fint att ha solblekt hår till en sommarbrun hud är jättefint så sliter håret jätte mycket av solen. det kan vara bra att köra en extra inpacking i veckan, det finns också skydd-spray man kan spraya med.


shampoo som skyddar mot solen & värme-tänger finns att köpa här

Vatten - drick mycket vatten ! man ska få i sig ca 3 liter vatten om dagen, 1 liter får du i dig via maten men du behöver fortfarande 2 liter till. vattnet ger dig inte bara mindre huvudvärk utan det är också bra för huden & håret

min favorit :)

den brännan jag får på sommaren har inte sköts av dom här tipsen, men har jätte bra pigment så det behövs inte. Men kan ändå låta huden må bra och följa dom här. Det ska jag iaf göra i år.

saturday in stockholm








hahahha om vi såg ut som turister


friday night


alla bilder jag och natta tog ser förjävliga ut, båda lika trötta och smajlar in i kameran. Vi kollade på flickan som lekte med elden. Asså jag tycker den var läskigare än alla the grudge. Är mer rädd för sånna filmer än dom, för det kan hända i verkligheten men inte the grudge. Hennes snälla mamma köpte cider till oss också, så den bilden är den ända vi inte är med på. Haha :)


upd:

Förstår noll när jag ska beställa bikini trosorna så får åka till stockholm någondag när dom kommit in i butiken och köpa dom istället. Nu ska jag svara på lite frågor sen lägga in bilderna från helgen.


back in black

 Uppdateringen har varit sämst, har inte orkat.


Helgen
Aja vi övernatta i stockholm om jag inte berättade det? Det gjorde vi iallafall, och jag måste säga att jag köpte ovanligt lite kläder där. Men det blev på 700:-.Allt va som här i västerås, ni ska få se senare nåndag va det blev. Men på fredag åker jag och ellen ner till stan igen, måste köpa ett par grejen som jag glömde i s-holm.


Idag
Gick hem från skolan idag också, det kliar i halsen så jag vill trycka ned en borste och klia. Näsan brinner och allt det där ni vet. Får se om jag går dit imorgon, jag måste egentligen va i skolan nu har flera prov och andra grejen hela tiden. Men skit samma, Kvällen med natta i fredags blev jätte mysig. Och bilder från hela helgen kommer, men nu ska jag duscha - värma halsen med te - checka svensson s.


sitter på kungshallen nu oc

0-5ea3a82216c2b61d386a4e1e4eee4210.png

Kolla varifrån!

sitter på kungshallen nu och ska äta. Dör av hunger. Är 8 st så det går inte fort här alltså. Efter maten går jag och erika själva och shoppar. Yäy, hörs


natti patti

Nu blir det movietime, seya


there did you go across the border biatch

Nu åker jag hem till natta för myskväll med film. Imorgon bär det av till stockholm, shopping. Det går inte att må bättre när man köpt nått nytt till sommaren vilket jag redan har gjort. Alltid ba gud vad fint till våren/sommaren.
Nu drar jag later


17:31

är med pellen nu och har kollat på o.c sen vi slutade skolan. Ska ut nu, ses


black and color

Nu ska jag in i duschen sen checka o.c eller svenssoon s. Och jag har fortfarande inte bestämt mig, festa eller åka till stockholm och shoppa? faan var jobbigt det blev.

btw, ingen hårförlängning på bilderna

this is how fun you can have with some makeup and
your camera..


todays

face outfit


i win you cry - you win i die

nu drar jag iväg och tränar, later


right now.

..vem läser sånt här egentligen?


har matte i skolan nu, jag och mic

0-53d4e30a66178c7404bac1314e86a479.png

Kolla varifrån!

har matte i skolan nu, jag och micka försöker plugga men det funkar inte. Orkar säkert inte gå in på datan sen. :)


broken record

fastnade för lost där nere, kom nyss på att jag har teknik prov på torsdag så jag måste plugga nu. Svarar på alla frågor senare idag eller imorgon. pusshej


är på stan nu, jag och micka har v

760a806aca3c94f060a96e7218c7b389.png

Kolla varifrån!

är på stan nu, jag och micka har väntat på natta medans hon sminkades på make up store. Hon blev precis klar. Vi ska vidare och äta frukost på nått café. Later


påväg till träningen nu, ingen mer

0-18084664c9ac3f1e57d89102b6fbca2e.png

Kolla varifrån!

påväg till träningen nu, ingen mer bloggning sen idag. Ledig imorn så drar ner till stan med micka och natta. :)


dagens skratt


hahahahahhahahah kan inte sluta skratta !
skulle haft ellen här nu, men båda var tvunga att plugga. Har skrattat tills tårarna runnit av den här. ahahahahhaahhahahahahah !


uppdate: ni måste ju förstå att det är turken

ja skrattar åt och inte fågeln !

cash is the shit

Pappa kom och gav mig en 500 hundring nyss, blev nästan pank efter stan. I'M HAPPY


the city


ellen fixa så jag kan mobilBlogga

0-192e96d6940b66229173539ca3cdf035.png

Kolla varifrån!

ellen fixa så jag kan mobilBlogga nu, yäy. Ska ner och äta nu. LaterLove


a girl night

tja drogad





skräckifilm








fuck it up side down

Detta videoklipp innehåller ett ljudspår som inte har godkänts av WMG. Ljudet har stängts av..

FUCK OFF!
H-A-T-A-R   Y-O-U  T-U-B-E


kamphund

ellen har åkt hem, imorgon blir det stan med pinglan. Har gjort en ny video nu och hoppas att den funkar annats ger jag upp och lägger bara upp bilder.


wtf??


åååh gud alla bilder från kvällen igår gjorde jag en video av i 2 h, kämpade somf'n med ljudet. och det som står där? nu dampar jag sönder på riktigt


morning

snackar med pellen i tellen, en seg morgon har det varit. Kollat på o.c hela tiden, ska lägga in bilderna snart..hörs


party like a diva

Sjuuuuuuuukt rolig kväll, bilder kommer imorgon. Nu är jag död. ses


so many pretty faces

tja lövers, förutom det vanliga så var jag och träna på friskis idag igen. Riktigt skönt är det. Därför bloggen är som den är, hinner inte blogga. Nästa vecka börjar allt, läxorna - plugga till proven. Har ett test i spanskan till på måndag. hon är sjuk, man kan inte plugga på en helg?

Imorgon kommer några söta tjejer hit som jag har bjudit på en mini soaré. Ska äta massa nyttigt och checka skräckis blir det säkert?! så det kommer bli kul. 

 första soarén då jag var brunhårig också

andra

tredje


in school

sho brääs! är i skolan nu, har musik slutar om en halvtimme. Tar bussen med rojbin. seeees


Got a better solution for you boy



älskling älskling älskling
ord kan inte beskriva hur bra du är


I wanna die lying in your arms

Hann ingen bloggnig igår, men ska försöka att inte sitta vid datan så mycket. Känns som att den förstör mitt minne i min söta hjärna. Skolan va helt okej, när vi slutade tog jag micka & rojbin bussen hem för det går ju inte gå ute? inte för mig som är så sjukt kallblodig. Imorse slapp jag första lektion som var spanskan, hatar't. Va hos läkaren och skulle få en medicin till ansiktet. Nu ska jag ner och äta toast och checka one tree hill.

Vetinte om det blir upptadering imorgon, men ni förstår väll att man inte har tid varje dag ;)!


I can see it going down

jag saknar dig lilla prinsessan min
 


den som har spotify, denise cassie ellen nån. skicka inbjudan till mig nu?

Är inne nu, Erikas kompis sanna har sin 18års fest i våran lokal så jag och micka gick dit och kolla. hur många var det i början? 50pers tror jag erika sa. Som om man inte ville vara där hela kvällen, men snart är det vår tur igen. Det ska jag se till.


Just leave with me now

Nu tror jag vi ska träffa ellen, så vi ses..



hahahaha ville bara få bort det senaste inlägget ;D


vilka va bäst här då?
1:a plats sen 3an-6an.


in my head

HAHAHHAHHAHAHAHAHAH okej nu ska ni veta är vi är jävligt modiga att lägga upp den där. Grejen är att den dära minen har vi kört sen vi va 5 år :D


everybody lucking for love


he's flying me away

Jag har suttit vid datan men har inte hunnit blogga, eller orkat haha. Pappa håller på med elen i badrummet så han stängde av strömmen. Så jag sitter vid bärbara och alla vet nog hur mycket jag hatar dom. Eller iaf den här, jag kommer åt musen hela tiden så texten försvinner och ALLT sånt där jobbigt.
Träffar micka och ellen idag också. ttyl

ful och gammal bild, 19 april 2008.

nästan 2 år sen, så man såg ut??


right now.


Hemmakväll idag med mig själv, skönt är det. Orkar inte vara social men kompisar idag, har varit så jäkla trött. Är det fortfarande, blev hungrig nu så ska äta kvällsmat och kolla på o.c och sen kommer jag somna jäkligt fort känner jag. Senast jag åt var kl.2 på spicy med micka, igen. Så nu kom hungerbomben som jag får istället för att bli såhär ni vet - åh jag börjar bli hungrig. Sånt funkar inte för mig. Aja natti :)


spotify

tror jag får damp snart, hur i helv*te gör man ett konto på spotify? nån som vet eller kan skicka en inbjudan :)?


s to the h

Hemma från vart jag nu har varit, överallt känns det som. Blev stan med micka efter skolan, har tröttnat på stan nu verkligen. Köpte bara mineral rouge men har blivit beronende av väskor nu vilket inte är bra. Såg två som jag SKA köpa. Men mina pengar börjar ta slut men ändå inte, får snart nya ju :D

 Och har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv skolan, och min fot har somnat, och är med micka men hon är inte här just nu, och jag måste fixa spotify nu!!!!! och jag har tröttnat på alla låtar som finns, och vad händer ikväll? ingenting alla är typ borta? västerås har typ dött? och just nu fryser jag, och och och men vafan nu ska ni få se väskorna i nästa inlägg, bahaaaj


dresscode

Nån mer än jag som va död imorse? men jag kom upp iaf, och vi slutade halv 12 och imorgon kl 1 som vi gör varje fredag. Aja nu har det börjat iallafall, inget man kan göra åt saken. Har försökt övertala mig själv, men nej. Nu är det igång. fyfan


Watching the Stars

Imorgon åker jag och micka till stan kl.10, finns inget bättre än att shoppa. Och emelie kanske kommer dit också. Men eftersom jag ska dit så kan ni ju räkna med att bloggningen kommer att vara sämst. pusshaj


bang bang boggy

shu bräs! det blev spicy hot istället för fika, eftersom jag inte klara av mild tacosås så tog vi utan starksås. Och hur kallt var det ute? 22 minus.. och jag hade mina tunna jeans och skinnconversen. Kändes som att jag skulle bli tvungen att amportera bort benen när vi stod och vänta på bussen påväg dit. Jag skojar inte! Men hem hade vi tur och ringde mamma så hon skulle kolla när nästa buss gick för vi var inne på ica och vägrade gå till bussen och vänta. Sen på hemvägen orkade vi inte frysa sådär igen så mamma stod med bilen när vi klev av bussen. loveumami<3

och ang. en fråga förut om mina föräldrar är skilda?
- nej dom är gifta och hela familjen bor tillsammans!


the night with pictures

micka lyckades övertala mig att äta på spicy hot, det va första gången jag åt där.


movietime


just nu:..

..sitter jag med ansiktsmask och har precis duschat. Micka kommer närsomhelst tror jag väll. Sen kanske vi åker ner till stan och fikar. Nås på mobilen isåfall.


bild från i sommras, sakna brännan!


5 januari 2010

Faaan, jag satte alarm på halv 8, eller två alarm va det. Men jag stängde av dom, så jag vaknade 11 isället. Jag hatar det, det känns som att hela dagen är borta. Jag vaknade av att det borrades och skit där nere, då var det pappa som sätte upp ett nytt badrumsskåp. Skitsnyggt. Så får jag ock erika ett nytt är uppe också, för badrummet här uppe har blivit vårt egna nästan. Vi duschar och sånt där inne istället för där nere.

Aja, igår gjorde jag och mamma rent maggies stjärt, ni som har sätt det fattar. Och det va ett helvete, ieuuu.
Klippte också enlieys klor. skit samma, nu ska jag fixa mina krämer. Har tre lådor fullt, är i den period som jag älskar sånt.


dancing when the stars go blue


Nu ska jag lägga mig och kolla på O.C hade jag tänkt. Imorgon hittar väll jag och micka på något, och sen kommer pälskling hem från sin cup. Så träffar båda de bästa imorgon.


dressface today



Micka ringde och väckte mig kvart i 10. Det va meningen att jag skulle upp kl 9 men jag stängde av alarmet i sömnen. Känns som att jag lyckas med det mesta nuförtiden. Men letade efter ett par byxor, som sitter så jäkla fint på en. Micka har sånna, men jag hittade inte dom hon hade men ett par liknande. Och va snygga som är på. Jag ska lägga upp bilder, fattar inte hur jag orkar ta kort på allt men men.. Heter man emelie så orkar man allt. 


inspiration


denise is the shit



hahahahhaha kan inte andas!!!!!


cutiepie



saknar min, min söta, söta matilda


kvällens skratt


hahahahahhahahah kan inte sluta skratta !
denise flyger in i väggen hela tiden
- jag vaaaaaaaann, wooooooooo ho ho ho ho


samma bilder på 3 rader

Snart blir det sängen för mig, hänger med micka till stan kl.10. Det blir inga problem så morgonpigg som jag är, men jag ska ju komma upp också.

du betyder världen för mig


A thousand miles





YOU MAKE MY HEART GO DUM DUM DIDDLI DUM

Alldeles nyss hade jag inga planer om vad som händer ikväll men nu tror jag att ska ska träffa cassie och denise. Och igår fick jag igång sidan där jag kan ladda hem vad som helst från youtube. Den slutade funka ett tag, och då kan ni säkert ana hur arg jag blev :)


if you know what i mean

Men fan, klockan är snart två. jag lägger mig nu. Orkar inte vara uppe. bahaj


What Hurts The Most

Nu blev det ändrat, pratar med denise i tellen och vi ska tydligen till stan..så ah, bahaj


She is so lucky but why does she cry...

Early morning she wakes up. It's time for make up, perfekt smile. Lost in an image, in a dream and there's no one there to wake her up. And the world i spinning and she keeps on winning, but tell me, what happens when it stops? If there's nothing missing in my life, then why does this tears come at night


back in black

Denise och cassie kommer och möter mig sen drar vi vidare till råby..bloggar där säkert


just do it

Snart helt klar, tror dom kommer kl 4 så då äter vi då sen träffar jag nog cassie och denise. hörs


spain 09

kollade igenom bilder från i somras
mallis









I'm in love with an angel

Känner att det börjar bli bloggtorka här, och jag börjar få ångest. Jag vill inte börja skolan än, jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Lite längre borde man få vara fri. Och sen en annan grej, förra året sa man ju 09. Man kan ju inte säga 10? jag säger 010. Jaja iaf, vad gör alla idag? känns som att alla har gått i ide eller nått. Det är dött.

Nu finns det inte så mycket mer att göra idag. Sängen väntar, ska snart lägga mig och checka nån film. Imorgon ska jag till, nej oj fel. Jag ska fan ingenstans. Vi får besök imorn, så var det. Av momo, mofa, farmor. Och om jag känner mig rätt så kommer det inte bli någon bloggning. Men man vet aldrig. bahaj


emelie ellen emelie

Några bilder innan vi fixade oss för kvällen..


livet leker

hela kvällen igår går i repris i mitt huvud. Det va så sjukt kul, och ska göras om närsomhelst.
en del av kvällen..


Har kollat på Lost hela dagen, riktigt skönt har det varit. Men imorgon blir det andra grejer. Men nu slutade ljudet funka på datorn, great.


love it

..huset är städat och klart, imorse lukta hela huset utspilld öl. Men skit samma, nu ska ja göra sallad av melon äpple och tomat. Sen har jag jobbigaste beslutångesten om jag ska få dricka oboy det här året eller inte, idag dricker jag det iaf. Och samtidigt tänker jag checka Lost. ttyl


14:55

Svarar på kommentarena senare eller imorgon. Nu ska jag städa här hemma, mamma tjatar. Vi hörs..


2010!

godmorgon fredag 1 januari 2010. Vi hade riktigt kul igår, det var meningen att det skulle vara förfest hos mig men det blev själva festen. Drog till torget vid 11, vad kan man säga?..det va kaos påväg till bussen. 17pers som skulle gå tillsammans. Och tog inte alls många bilder men några finns det ju







RSS 2.0