Till it's too dark for us to see


"The truth, well it hurts to say. I'm gonna pack up my bags and I'm gonna go away. I'm gonna split, I can't stand it. I'm gonna give it up and quit, ain't never comin' back."

"Det är drömmen man vill ha, men det är verkligheten man får ta."

Tesse fick med mig ner till stan. Espresso house som vanligt. Nathalie joina också. Börja rätt bra med att missa bussen för mig. Några garv för mig själv satt fint. Hel shopping till naglarna blev det. Måste lägga av att köpa massa skit nu till Turkiet, men vadfan.. Ska fixa en necessär, har rätt många här hemma.

Idag vart det shorts för den som undra. Och första bilden är inte från idag för den delen heller. Kört på fiskbensfläta hela helgen. Men imorgon bokade jag tid för klippning.
Love the life you live. Live the life you love.


Bilder och grejer har jag nu lagt in på mobilen. Säger det..allt börjar falla på plats nu. Bränna har man fått idag också. Var och fira morsdag med släkten hos mormor och morfar idag också. Syrran har 4 prov den här veckan så har gjort lite grejer åt henne så hon inte ska dränkas i plugg. Tv och ipod blir det nu. Och ställa in inställningar på mobilen.

I'm sure that you had your reasons. I'm scared for this emotion.

Nu ska jag ut i solen. Vi hörs.


You lost. Live with it.

Riktigt tråkigt här framför datorn. Det blir film, ipod och tankarna istället. Bahaj.

Tatuering i turkiet.

Nu händer det ingenting. Fryser sönder gör jag.

Åker till turkiet om två veckor. Kanske tatuerar mig där nere. Om jag får för mamma. Inte helt bestämt än. Men då ska jag ha ett kina-tecken som står för lycka i nacken. Fan vad jag längtar. Förstå smärtan? 

Och ang mitt hår, ska inte ha sådär långt. Måste boka klipptid imorgon så dem klipper in det. Sen är ALLT som det ska. Livet är på plats. Fattas bara en enstaka sak. Och må alla veta att jag får oftast som jag vill.

A song that i copied.


Some day..

Hemma nu. Rätt hyffsad kväll. Hände inte mycket men hade min ellen vid mig. Vi åkte till marknaden för att köpa brända mandlar och våffla. Sen blev det mc hela kvällen. Blev ett antal snack under kvällen som man inte kan prata med vem som helst om. Pontus och dem träffade vi inte förns när alla drog hem. Jag, Ellen och Pontus tog bussen hem.

i keep fallin in love
Ellen och jag åker iväg och träffar Pontus och hela köret. Hörs.

Släpp mig inte nu och låt mig falla över kanten.

Checkar o.c med sis. Fixar mig gör jag lite senare. Nu är det bestämt. Midsommar firas i Örebro - Gustavsviks camping med bästa vän Mikaela och hennes familj. Husvagn och hela köret. Växt upp på den där campingen har man gjort. Badet har man vart på så många gånger att jag har börjat sparat armbanden och går in gratis på sommaren. På campingen går man in en annan väg. Man ser alltid vad folket har för band. Så tar man på sig samma.

En on annan bild från gustavsvik 2005.


if she could, would she give the whole world to you.


Det blir frulle nu. Senare ellen. Klippa hår och köpa brända mandlar. Verkar inte bli något på joberg ikväll för den delen heller.

Glöm gamla historier. Nya kapitel tar form. Låt önskan bli ditt mål.

Blev stan igår, slingade håret blondare igen. Utväxten alltså. Ny hårförlänging köptes för 800, känner mig osäker. Kanske lämnar tillbaka..jag har gått utan hela den här veckan. Eller så bokar jag in tid att klippa in det och har med mig runt 1 200 till Turkiet. För det är pengarna som svider mest. Vad får man för 1 200 i Turkiet liksom. Köpte mest håret för att det är snyggare att ha långt hår i en sån där keps ni vet. Blir att köpa en nästa vecka. Röd eller blå?

Iaf, mamma och pappa är borta men kommer hem idag. Vilket betyder att vi var hemma själva igårkväll. Therese kom förbi och vi gjorde manikyrer. Eller rättesagt hon gjorde det. På mig och sis. Beställde också kebabpizza, så tesse och jag traskade iväg i regnet.satte på nagelförläning på mig själv medans.


Erikas

Thereses


Mina

For all the broken hearts and all our fucked up friends.


I love to forgive and forget. So I try to put all this behind us. Now that my arms are wide open, the older I get, the more I know.

No we won't get caught, Well that's what I thought, until we cry.

Det blir eurovision eller vad det är..med syster och en skål med smörpopcorn. Imorgon blir håret nytt!


It hasn't been easy, For years I've been holding it down


This girl tries her best everyday,
But it's all gone to waste 'cause there's no one around.

I don't remeber my mom's name.


Målade färdigt idag. Nu väntar pengarna. Inte fan gjorde jag det gratis;d

22 september fram till idag.


Skön skoldag med en lektion. Tekniken. Teater på morgonen som några 7or hade gjort. Det var riktigt bra. Sen hade vi håltimme till tekniken och slutade två. Sitter nu hos mormor och morfar. Skulle lämna pengar men stannade här för att plugga. Kan allt riktigt bra nu. Men fastnade för datorn nu. Ska ner igen nu och plugga lite till. Hade.


The smell of bitch.


Lite plugg till kör jag. Genomläsning. Sen dyka ner i sängen och det blir ipod plus svensson svensson. Kan den här vekcan bara vara över!

Until you lose the one you wanted...

Nu börjar ugly betty. Pappa står och tjatar att han måste göra något här vid datorn. Jag läste igenom Novell en gång till. Jag blir tårögd av den. Därför en av mina största rädslor är döden. Jag föreställer mig att det där är jag. Aja nu ska jag glida vidare här i hemmet. Skulle älska livet just nu om jag inte hade två prov att plugga till. Hade.

Samtalet som gjorde att jag aldrig kommer orka gå upp igen. Eller det är väll så man ska känna?!


Det där telefonsamtalet. Telefonsamtalet den 23 april som nästan tog mitt liv ifrån mig. Samtalet som gjorde att jag aldrig kommer orka gå upp igen. Eller det är väll så man ska känna?! När jag gick där i korridoren, fram och tillbaka. Mamma satt stilla på stolen och kunde nästan inte andas. Vi väntade på beskedet om min pappa, om min älskade pappa skulle överleva.


Jag är bara 15 år, sånt här ska inte hända mig. Det är ju meningen att han ska finnas här vid min sida i flera år till. När jag tar studenten, får mitt första barn, går med mig till altaret. Vi har inte tillbringat tillräckligt med tid med varandra som en 15åring och hennes pappa ska.


Just nu slår hans hjärta med hjälp av en respirator. Skulle man stänga av den skulle hjärtat sluta slå. Vi sitter där brevid honom på varsin sida av sängen. Läkarna säger att det inte finns sådan stor chans att han överlever. Varför säger dem inte som det är? Min pappa är död. Jag är nu en 15årig tjej som har förlorat sin pappa.


Jag och mamma bestämade oss. Vi tänker stänga av respiratorn. Medans vi går fram för att stänga av den tillsammans bryter mamma ihop. Hennes make som hon har varit gift med i 22år har hon nu förlorat. Mamma var så förkrossad att jag själv fick gå och stänga av apparaten som gjorde att min pappas hjärta slog.


När jag gick i korridoren hörde jag att läkarna frågade mamma om vi ville donera pappas organ. Jag avbröt och skrek att ingen skulle någonsin få något av min pappas organ. Min pappa ska begravas hel i en kista. Jag gick vidare i korridoren och såg en liten tjej utan hår sittandes på sängkanten och grät. Det var då jag ändrade mig. Den där lilla flickan kanske skulle dö om hon inte fick ett nytt hjärta.

Jag grät inte en ända tår under dem här dagarna. Jag antar att allt hade sparat sig till en speciell dag. Då jag tappade allt och tog mammas bil och körde mot alla röda ljus. Men ingenting hände. Pappa körde mot ett ända ljus, han var försenad till min dansuppvisning. Livet är så orättvist. Min älskade pappa är död. Men bara för det ska jag inte sluta leva. Jag ska ta min student, få mitt första barn, gå ensam till altaret. Men bara allt utan honom, min älskade pappa.


It's time to let this go.

Är så jäkla trött efter skolan hela tiden nu förtiden. Orkar ingenting. Men det är bara att plugga, snart är man fri. Varför ska dem trycka på allt nu i slutet. Det är väll jävligt onödigt? Skrev en likande Novell idag som ni ska få se. Om man läste den noga högt och levde sig in i den kommer det tårar. Iallafall för mig och Nathalie. Haha.

Snart blir det teven och lite plugg. Imorgon åker vi till konserthuset och kollar på låtskrivarfestivalen. ;)


You say it's just a mistake, do you think I'd forgive you like that?


Vilken till skolavslutningen? Riktig beslut ångest har jag. Har tänkt att ha min vita hela tiden. Köpte den för några veckor sen och har aldrig använt den. Men sen hittade jag den blåa liggandes under sängen bland alla "skräp sommarkläder". Så nu vet jag inte om jag ska köra på den gammla som jag haft en gång innan på min första soaré eller den nya. Vilken passar bäst? Den blåa är lite förliten upptill runt bysten med det skiter jag väll i isf?

Efterskott.

Här också...Lite sent. Igår fyllde denna babe år. Grattis igen hjärtat.

Ibland blir skolan bara för mycket

Kan inte slappna av om jag inte har bloggat innan jag pluggar. Musik och No prov på fredag. Kill meee!! Det jobbiga är att jag måste leta efter mer fakta på datorn. Tror ni jag gör det?. Gillar inte skolan just nu. Höll på att somna på lektionen, somnade aldrig igår. Det var så jäkla varmt. Men måste ta tag i musik historian nu. Har inte ens valt vilka tal jag ska lära mig om. När den här veckan är över..då är jag fri. Då är allt jobbigt avklarat.

Det är inte lätt när det är svårt.

Det blir aldrig som jag planerar. Fastnade för nya beck filmen medans vi åt. Jävlar vad bra den var. Nu blir det Sorbet mango och oth. Ska också kolla efter någon parfym att beställa till Turiket. Då får man resfeber. Föresten så kommer Ellen vara kaninvakt den veckan. Hon och någon peng i slutändan.

kör en jennie

Städet sen 5. Då vi kom hem från Wille. Nu blir det väll någon äcklig kvällsmat. Brukar inte äta det på söndagar men har lovat mig själv att äta. Och ellen, checkaaa ;) Sen, belöning Sorbet mango glass och oth (one tree hill). Det är det jag lever på just nu.


Hoffmaestro

En svensk grupp..

amala

Kunde det inte vara en till fin dag. Bara en till. Har inte gjort någonting förutom att kolla på oth. Vid tre åker vi och firar wille älskling som fyllt år.
Från igår..Jag, josse, micka och jojjo.


Who I am. Who I'm not. who I wanna be.

Där har ni bilder och video från hela helgen. Ända från inlägget Årets dopp. Har kramp i handen nu. Det blir oth och något gott att äta. Stå ut med den kassa uppdateringen när vädret är såhär. :)

joberg.

Lite freak bilder sådär lite smått. Kolla allas miner. Hahe.


The color of love.Stan, Espresso house.

som idas rubrik. You know us... c r a z y

Jojjos.


Årets dopp.

Härligaste dagen på länge. Låg i solen hela morgonen. Började måla "staketet" som jag kommer få några hundra för. Träffade ellen..åkte till stan. Espresso house i 2 timmar. Emelie kom dit också.

Hela kvällen tillbringades på Joberg med, ja..hur många va vi? runt 13-17 st. Årets första dopp blev av i bh och trosor. Och jag säger bara o.m.g vad kallt. Det gick inte att andas i vattnet. Runt 11 gled alla till donken. Dem flesta utan bh, trosor och kallsipper. 

och sen hoppa vi andra..


He is fine as hell.

Åkte till stan med denise. Mötte Nathalie där borta också. Vi gick mest runt. Skönare väder kan det inte bli!

Får panik på högra bilden. Jag vill bara trycka in tröjbiten som hänger ut..


She work it girl, she work the pole.

Vill att ni ska förstå. Det är en riktig 0.00 %..vad säger man? Vad är motsatsen mot flumig, juste..Seriös.

I'm trying to belivie it

Skön skoldag var det idag. Älskar't. Håltimme och film. Många bilder från dagen har jag också.

I got nothing left to prove. And it's all because of you.

Sitter fortfarande här. Det blir ett kvällsdopp med sis ute nu istället. Länge sen. Efter det, då är det oth som gäller.

"One day you wake up and realize how much you loved her, and she will wake up next to the guy who already knew that."


20:20

Blev en powernap efter skolan. Var stendöd. Träningen idag var skit rolig. Både jag och tesse kirrade handvolten. Nästa gång blir det på dem tunna mattorna. Nu blir det one tree hill. En dråg det där.


Never thought that I would find the higher truth.


Det är ju kul att vi har nån som vill posa iallfall.

If you want me I must be doing something right.

Skön dag har det vart. Har gått runt och frågat..det är sommar nu!! Älskar låtarna på ipoden, satt ute en bra stund och sola med den. Sen ringde jojjo. Jag och tesse tog cykeln till löga och träffa hon, ellen och towe. Våra mammor sprang vårrustet. Så jäkla söta. Ska checka one tree hill nu. Hade.


Just the sweet pain of watching your back as you walk.


Nu blir det one tree hill. Vet att jag är på sjunde säsongen men hoppar lite, så kollar på första säsongen nu. Men vill inte gå bort från datorn, har fortfarande handen i skålen. Det bränns såfort jag tar bort den. Hade.

I've learnd to forgive.. but forget? Never.

Sitter och skriver med en hand. Vilket inte går alls lika fort. Den andra handen, min skrivar hand, min vänstra. Den är nedtryckt i en skål med iskallt vatten. Skulle leka duktigt i köket. Råkade sätta på fel platta. Tog tag i handtaget på kastrullen som hade stått och gassat över den plattan. Så ellen. Tänk dig, din tumme..den smärtan i hela handen. Sen..ja, NEJ nu spillde jag ut hela jävla skålen på tagnet bordet. HEJDÅ

Ååååh vad ny bild.


we belong togheter.

Två ambulanser stod i våran länga imorse. Någon gick bort imorse tydligen. Vet inte riktigt vem, men. Gassade i solen direkt efter skolan i några timmar med Liza, Mikaela..ja ni vet. Dem vanliga. Nu ska jag göra mat till mig själv. Sen lite plugg på redovisningen ute medans ninerna springer.you can't break a broken heart.


Blir ganska irriterad när jag ska läsa mina sms. Haft en spricka rakt igenom nu i några dagar. Men idag blev det en stor svart jävla prick nästan mitt i. Får chansa mig till vad det står i smsen..om jag inte orkar trycka på vidare befodra. Aja, fixar massor med låtar till min ipod. Tagit från spates ipod. Så det laddar förfullt. Vilket betyder att jag inte kan lägga mig än.


damn I like the way you move.

Jojjo ringde så vi ska väll träffas. Gränden blir det. Någon som hänger med kanske..väntar på svar. Vi hörs ikväll dåra.


I knew I wouldn't forget you. You blow my mind

Minns ni att jag hade vanliga svarta strumpbyxor igår. Ja, iallafall..såhär såg dem ut igår när jag kom hem.


Visst har jag dragit lite själv. Men var så lite att det går inte ens att jämnföra. Hur det hände var när det flög kolbitar på mina ben. 3 hål sen baaam. Jag tror faktiskt inte jag ska slänga dem. Behåller dem!


When it's black and white. That is when it is perfect.

We are the ones you adore.

Soul sister


Tänker tillbaks på alla dem där gamla dagarna, dom dagarna det bara var du & jag. Mycket har hänt, och den tiden är förbi, men för några år sen var du det enda i mitt liv. Saknaden & tomheten är något som jag känner, när ingenting skulle skilja oss som vänner. Det var vi två mot världen, jag minns det så väl, vart tog du vägen, min tvillingsjäl?

Finding a millions ways to say i love you. But i can't change you. It's impossible.

Känner mig stressad när jag inte kollar igenom alla bloggar och fb innan jag själv bloggar. Haha. Men gårdagen var bra. Träffade massor som man inte sett på ett tag. Nu ska jag fortsätta kolla på bella&tyras show...eller så tar jag och kollar på one tree hill. Är inne på 7ans säsong nu. Härligt. Och något som är ännu härligare är att jag har inte nånting att plugga.


Också gårdagens klädsel. Med ett par svarta tunna strumpbyxor under.

Nånting händer, ja det känns.

Hos ellen nu. Blir mys ikväll med massa folk. Måste börja fixa mig nu jojjo stressar över tellen.

15:15


25 grader i skuggan här. Lööve the life just nu. Igår blev det sent. Runt halv 3 la vi oss. Jag och ellen satt ute på inglasade altan med värme upp till 30grader med melon och vindruvor. Och...ja ni vet vad. Några vid namn sebbe anton kevin kom förbi till 2. 

Morgonen blev frukost på altan med ellen och kika. Sen la vi oss i solen som alla andra också gjort. I några timmar. Blev nästan vattenkrig en stund.

Ikväll blir det grillning med samma folk. Eftersom det var 16grader ute igår kväll vid 11tiden lär det vara varmare idag. Är det förtidigt att ta på dig shorts?

show me how to live

Ellen är påväg hit nu. Så vi drar till katten. Kanske ut en sväng sen och träffa dom vanliga. Höres.

Modet våren/sommaren 2010- sammanfattning

* Byt ut nitarmband mot träarmband

* Lappteknik och bruna skinndetaljer


*Färgerna i modet blir mörkare och det blir mycket gröna färger.


*Pastellfärger


*Markerad byst (korsett toppar osv)


*diamanter och strass på kläder


*3 stegs styling (att bära en färg upptill, en i mitten och en längst ner)


* Hösten 2010 kommer vi bära orangea partyklänningar


*Blom och djur är hett till våren och sommaren 2010.


*Starka färger (men också pasteller) och massor av mönster: randigt, rutogt och framförallt prickigt.


*Feminint och mjukt ersätter det ”hårda” modet som vi sett ett tag. Nu ska det vara ljusa färger och feminint.


*Sommarens urringningar och skärningar är annorlunda


*Den markerade midjan hänger kvar.


*Sommaren 2010s modell på shorts är trosshortsen, de kortare shortsen som har mer eller mindre påminner om mormorstrosor.

*Safaristil, zebramönster och stora halsband


*Spets, Chiffong, Viskos, Krås, Veck och Tyll


3.5

Lite framsteg si så där. Ang lösenord till bloggen. Om jag sätter in det blir det imorgon.


I look up to the sky..and now i know the world is mine.

Var nyss och släppte ut katten. Men kom hem nyss. Håller på med garderoben för fullt. Galgarna räckte inte. Så måste köpa ett pack till. Och sen när jag öppnade lådorna är det två-pack i dem. Hur skulle jag kunna komma ihåg det? Så ska lämna tillbaka ena paketet.

Iallafall..ska fortsätta nu. Får beslutångest, kan inte välja vilka plagg som ska hänga och vilka som ska ligga.

(Till ellen. Du kan komma hit innan vi åker dit bort. Smsa innan ifall jag inte redan har åkt.)

En on annan spakväll från i sommras.

Du är huvudrollen i ditt liv..skriv din egna manus.

Sitter fast vid bella&tyras show. Någon som sett när kissie var där? Fyfan vad pinsam. Nu måste jag börja fixa mina nya grejer från ikea. Garderoben för det mesta. Sedan åker jag till mormor och mofa. Är kattvakt till imorgon. Ellen sover där med mig. Syster kommer dit på natten också.


Look into my eyes. Tell me what you see.

Redan duschad och klar. Drygt när man går i pyjamas en halv dag. Vill till Ikea idag, får se om erika vill hänga med. Tröttnat på mina trä galgar, ska köpa svarta plast. Sen ett par svarta "lådor" som jag har. Har inte plats för alla mina kläder längre. Så tanken är att lägga lådorna under tv bänken och har alla mina bikinisar där. Har runt 15 st. Sen nya vita trä "lådor". Så om jag tar mig dit och skaffar mig allt det där ska jag rensa hela rummet. Älskar sånt.

"So cry why not? We all do."


Farbrors place i thailand. Snackade med han på facebook och vill dit på höstlovet. Riktigt sånt här desperate housewives hus. Och må alla veta att jag är fixerad i det.

"mimmi brände en film ju?!"

Inne nu. Mer vet jag inte vad som händer. Ligga och somna till musik eller en film. Vad det än blir hörs vi inte föränn imorgon. Då jag sätter lösenord. Men börjar tvivla på det. Men vore skönt då alla föräldrarna slutar glo. Får se.


When she looks at you in your eyes..dont look away until she does.

Suttit och kollat på en blogg i många minuter. http://anagina.blogg.se/. Måste nog vara den roligaste bloggen jag sett. Kolla på hennes videosar. En av dem som heter Kahdidje (eller hurfan det stavas) och fjortisen. "Hej jag heter felicia och ska sälja polka grisar" "Vem är do?" "Polka grisar?" "Är do dom i huvet? Inge polka nu. Ingen snö". HAHAH, alltså pulka. Åka pulka i backen?!. Nej alltså dem där videosarna har underhållt mig.

Spate kom hit, det var hon som visade bloggen till mig. Erika och emelie sitter iallfall ute på altan nu. Ska joina dem. Pussiluss.


Nu undrar jag om gud hör när jag ber.


Mam och pap är på någon dagskryssning, syrran och jag har varit hemma själva hela dagen. SKÖNT. Men städat har vi gjort. Ska inte göra något ikväll, var meningen att träffa denise och mikaela..men orkar inte. Och apropå denise, gissa vem som växt om henne? Coola jag. Ska ner nu och kolla på o.c med erika. Hade.

Lösenord

Sätter nog lösenord på bloggen. Men gör det imorgon så dem flesta hinner se inlägget. Då kan ni gå in på min bdb och kolla efter användarnamnet och lösenordet. Eller maila så svarar jag tillbaka där.

Eller kommentera inlägget så svarar jag här.

Cover me like a blanket.Gårdagen.

When she misses you - she's hurting inside.


Köpt spicy med syster. Äta det och kolla på Alvin2. Haha hur kan en sån film vara bra? Det vart mysigt igår. Umgicks med dem gamla vanliga. Sov hos mikaela. Nu väntar mina cashewnötter och resten av maten. Hade.

Happy to lay here, Just happy to be here, I'm happy to know you.

Tänkte på en sak som jag och mikaela pratade om igår. När man var mindre märkte man direkt när det kom knoppar på träden. Man kollade dag efter dag hur den hade förändrats och bara dö längtade tills bladet skulle komma. Ja, så var vi iallafall. Det var så vi märkte att vi knappt hade lagt märke till att den redan har börjat komma fram blad. Något jag fick på hjärnan lite sådär..

Ska stänga av datorn nu och färga syrrans hår.

Do what you want, but you're never gonna break me. Sticks and stones are never gonna shake me.

Ända jag gjort idag är legat i solen. Tog ut ninerna, lät dom springa runt 2 timmar. Om inte mer. Somnade till i solen. Fan vad det var skönt.
bebiii..ser ut att vara ett av emelies mästerverk igen.

fick lite tråkigt sådärThat boy is a monster.

Gassat i solen sen kl 2 då vi slutade. Jag mikaela pontus natta sebbe satte oss på en kulle.
Spåkulan nämde något.

Romantiken går på sparlåga ett tag men Amor har sina pilar klara och han siktar på dig.

dagens lite sådär. Körde på ballerina första gången i år.Linne: Monki

The torture of my mother, and the prison with my innocent father.


Förstorat alla bilder och musik på bloggen nu, så dom är samma storlek som allt annat. Det tog tid. Ska snart dyka ner i sängen och checka dh. Sössa gott.

and we fighting for nothing..crying for nothing.

Rensat bloggen lite. Såg en fråga som jag inte sätt tidigare. Där någon undrar var min klänning kom ifrån. Den kommer ifrån Bik Bok. Men om den finns kvar har jag ingen aning.


i forgive..but never forget.


Every word you say I think I should write down.

Mitt humör går upp och ner hela tiden just nu. Och nu är jag väldigt glad. Dels för att jag har inga läxor att göra, och för att den är bara 2-3 jobb veckor i skolan, sen i Turkiet kanske man åker och träffar Hentunen där borta. Hon åker dit och hem samma dag som mig. En dag på stranden kanske? Sen öland igen också med micka? Vi tre igen. 


Bara jag som tycker att båda vi har samma poser på båda bilderna fast åt olika håll?


Grattis jojjo

2009

2010

15 barre nudå.. hoppas din är var bra fast jag inte var där vid din sida ;). Firar vi dig på torsdag eller? Du betyder en välldans.

That boy is bad.


Lady gaga - monster

You always find a open hand.


Dom dära varma sena sommarkvällarna. Ja dom..snart är dom här igen. Nu ska jag ta nått litet smått och äta sen dyka ner i sängen.

22


jag bara hoppas att du en dag kommer inse..och förstå. För det kommer du göra. Men jag kommer alltid undra hur, hur du kommer inse..och hur du kommer att förstå. Speciellt när. För jag kommer aldrig berätta det.. till dig. Så jag kommer alltid undra, hur du kommer att inse, och hur du kommer att förstå. Och det jag mest kommer undra, när.


That boy is a monster.

En till i gänget.


bokat och klart.

Hoppas ni kollat på l.g videosarna. Dem är bra, speciellt när hon pratar med beyoncé. Ah, en upplevelse var det. Ville inte att det skulle ta slut. Men nu är allt bokat och klart, Turiket. Tisdagen den 15 juni. Side. Farmor joinar också. Shoppingen där, offfff ta mig dit nu!

Estocholmo
Running To Stand Still.

Från stockholm. H&m, 199:-

Photos don't lie bree.

Börjat kolla om på desperate housewives. Inne på tredje säsongen. Städat medans också. Kan visa upp några av de "saker" jag fick med mig hem igår medans jag sitter här.Dom till och börja med. Den svarta köptes igår. Trosorna till leoparden också.

Stockholm, shopping, globen, lady gaga.

Tåget går halv ett här ifrån västerås. Halv 8 börjar Lady gaga konserten. Emellan shoppar vi. Jag och erika.


sorry i can't hear you. I'm k-k-k-kind a busy


i come from a land down under.

Nyss varit ute med folk. Men det var för kallt för att vara ute så jag ellen natta sitter hos ellen nu..med varsin kopp tee.
"what ever mega loser"

Don't lie, now don't kill.

Drar iväg nu, sedan träffar Ellen, natta sebbe..ja alla dom dära.You are the sunrise.Legat ute på studsmattan med täcke och kuddar med min ipod. Kl 5 åker jag iväg. Det ända jag gör är att längta till imorgon.

smile a smile bitch


He said. Be honest when you show your feelings. It is time to throw the mask.


Byta om och lägga mig och kolla på desperate plus ipod. Fick även mina fyrahundra idag för kattvakten. Ellen har kommit hem nu, yäääy. Och imorgon firar vi vår älskade morfar. Och sen lördag!

Jag och tessan. 2007
Hello, hello, baby


Va i skolan halva dagen. Fick feber, frossa..ja allt det är jobbigt. Cyklade hem till momo mofa, lite närmare. Kollade på alvin och gänget. Fan vad bra den var. Somnade runt halv 3. Vaknade 5..trodde det var fredag morgon. Nu är det lite bättre. Blir hemma imorgon också. Det blir ju stockholm på lördag, först lite shopping sedan Lady Gaga. Hört att hon ska ha med sig 25 av sina dräkter. Ska ner nu och få några låtar av sis..

försten, så hittade jag mina nycklar idag. Eller rättare sagt, yasmin och clara. Tack tjejer ännu en gång.

some day...


Dags att byta om och lägga sig, måste plugga till spanska provet som jag har imorgon. Det ska nog gå bra. Sen ett desperate avsnitt och somna. Det har hänt nu i två dagar att jag stänger av alarmklockan i sömnen på morgonen. Fan ta den om jag gör det imorgon med, har börjat duscha på månarna nu. Hade.


Låten innan


jag saknar tiden fast den aldrig inträffade.

Hos micka nu, händer väll inte så mycket mer. Och pappa tycker du ska sluta läsa min blogg. Jag micka och natta har köpt en vattenpipa. Det är inte farligt och inte beroende framkallande. Vad ska ni göra åt saken :):):):):)?

is it worth it?


Härlig dag har det vart, bara sitta ute och inte behöva tänka på nånting. Fler sånna dagar vill och behöver jag. Har kommit på att jag ska ju iväg till stockholm på lördag, till lady gaga. Och vem är förband? Justin bieber!!! Längtarrr. Skönt när den här veckan är över, alla jobbiga prov är då avklarade. Hade.

"But see, now you know"

Efter skolan vart det pipan med mikaela pontus nathalie sebastian. Sen vart det Fredag den 13 med mikaela och natta. Fan vilken "brutal" film. Får ju se varje detalj, man ba jee.
 
Let me show you what your missin’, Paradise.
Börjar nio, redan klar. Även fast jag är hur trött som helst måste jag gå upp tidigt när vädret är såhär. Varför det vet jag inte. Tryckte plattången mot halsen, inte med flit. Fan vad ont det gjorde. Ser ut som ett sugmärke. Vakna med the vocie nudå.


Cause everywhere I go, people don't know, that I'm about to go crazy.


"Google vädret" visar att det inte ska regna imorgon längre. Yes. Det är alltid lättare att välja vad man ska ha på sig när det är fint väder...tycker jag iallafall. Duschen nu, sen nått program som dh, oth eller ss. Och någon isglass till det skulle sitta fint. Jaop, hade.

if you can't remeber, a better time. You can have mine.chapter one of my life.


Nytt. Tackar Ida gör jag. Ellen är här nu för stunden. Så vi drar oss till mattan för några hopp.

sådär väldigt ny bild. Naj.

When you break her heart, the pain never really goes away


Tränat, solat, rastat, solat, städat. Träffar kanske ellen senare eftersom hon åker till Barcelona idag. Ida ska hjälpa mig att fixa bloggen för jag och dem där koderna går inte ihop ;). Nu tillbaka till solen med ipoden.


I'm a keep my head up, I'm a make it to the top


Haha, låten innan var fel. Nu är det rätt..lyssna, ni kommer känna igen den ;)

Slog upp ögonen runt tio. Kollat på desperate tills nu. Byta om snabbt sen ut och springa, efter det..sätta mig i solen. Hörs.

Never thought that you would be the one. Acting like a slut when I was gone.


Lägger mig nu. Imorgon åker den här svikarn till Barce. Du har gått och tjatat om det i månader nu. Aja..hoppas du får det bäst gumman.

When she says its over...she still wants you to be hers

Låten jag och ellen lyssnade på när jag hade kommit hem från spanien i två veckor. Skulle sova på studsmattan, och där låg vi och somnade till denna..

"I wish our hearts could come together as one"

Ska ner och kolla på körslaget för första gången, haha det suger stenhårt. Får se hur lång tid det tar tills jag sitter här igen. Bahaj

"He said: Look in my eyes. Searchin’ is so wrong. I’m Mr. Right


Desperate housewives, one tree hill och gossip girl är det ända jag har gjort idag. Ikväll händer ingenting. Lugn hemmakväll..kan behövas. Pappa har köpt webb till mig, ny fjärrkontroll, ny lampa, intallerat om datorn, fixat mitt minneskort så jag kan ta 15000 bilder igen. (nyss var det 20), så ja..ganska nöjd. Men det är nya windows så det är lite irriterande. Men mycket bättre!

Valborg

Jag och micka skaffade oss en vattenpipa igår. Om den är snygg. Så det blev pipa igårkväll med massor med sköna människor. Galen kväll, sjukt rolig.Gone with the will

Mikaelas kväll. Bilderna från förra helgen.RSS 2.0