I wanna hold you but my senses tell me to stop


Glömde säga, fan vad jag älskar er tjejer.


You better run, you better take cover, until we get there.


Är hemma nu, precis ätit kycklingsallad. Vilket jag inte gillar. Dem senaste kvällarna har det blivit vattenpipa med syster och sanna ena kvällen. Andra kvällen syster och emelie. Och några av deras killkompisar. Ute på inglasade altan med värme. Mysigt vare. Igår tillbringades hela dagen på mc på erikslund med jojjo. Hörs imorn.


"Han bad en bön och titta ut genom fönstret. Sen gick han in och ströp sin syster i sömnen."


Min födelsedag för 2år sen.

Finns inget att skriva. Börjar tappa suget. Vad händer ipå valborg? Alla vi tjejer Vill till olika ställen. Står nog mellan dingtuna stan löga. Ska hem en Stund nu och äta .. orkar inte göra någon mat här nu.

"Ett litet steg för människan. Ett stort steg för männskilgheten"


"Vägen till vännerna är kort"


Nu funkar datorn här. Träffar nog jojjo senare. Äter nudlar nu och kollar på despret avsnittet jag missade igår. Sen duschen.

"Men då har ju jag också popcorn"


Meenie meenie my lova

Det finns stunder man inte vill minnas. Det är de stunderna man inte kan glömma.


"ja men jo, det funkar"


Helgen rolig. Nu ska det ordna sig. Bor ju hos mormor och morfar med syrran själv. Datorn funkar ej där. Snart blir det lite grill hos ellen min..med några andra härliga tjejer. Gänget samlas igen. Bilder från helgen kommer, men inte idag. Läste en novell idag av min syster, så sjukt bra och sorlig. Ska lägga upp den. Ni måste läsa den. Jag tvingar er.

Ah nej fan..tappat bort diggi kameran. Får hoppas den ligger hos mormor. Min och systers konversation nyss: Erika. Emelie kom och kolla på våra nya grannar. Jag. Oj här langar man tavlor. Erika. Ja föfan, halva irak har flyttat in i huset.

30


Snart drar vi iväg. Ha en riktigt jävla bra kväll people.


So many pretty faces


Bakade kladdkaka. Det vart nog mera som en torrkaka. Äcklig blev den. Vi sätter på en film nu och gör smör popcorn. Det lär vi ju iallafall lyckas med. Hade

We gonna fight for this love


Det jag fick med mig hem. Skor, leggings och klänning. Sen present till micka. Kom till stan med 800, kom hem med 200. Surt. Men hittade en hundring i en annan av mina plånkor när jag kom hem. Turen är på min sida iallafall. Det blir nog det där imorgon som oufit, eller med mina leopard svart/vita leggings, eller kanske dom prickiga? Har inte bestämt det än.

Mikaela och jag är iallafall klara med alla skivor nu. Härligt.

9

Fixar musik med mikaela nu. Blev stan en snabbis. Åter till musiken

Till alla de som korsat atlanten, visat att det går.


Härligt med all ny musik nu. Ipoden laddas sen äre att lyssna och drömma sig bort. (till lördag..hihe). Tänkte också säga att dem dära prickiga strumpbyxorna jag köpte i sholm, är redan slut här i västerås..dem kom nyss in. Tänkte köpa ett till par men nej, det gick inte. Duschen nu, ipod sen. Imorn är det helg!! Härligt

The Anthem

Fixat in ett riktigt bra program där man kan ladda ner allt från youtube. Nu blir det storstädningen igen i mitt rum. Här


Haha oh herergud


Min och mikaelas humor till max. Har suttit och döskrattat nu och hela dagen också om ni ville veta det. Men lägg märke till att hon blinkar nästan aldrig. Och att hon nuddar inte sina läppar nångång??? 0:08 favorit tonen! 3:50. HAHAHAHHAHA. Nej alltså kolla på hela. Vilket skämt. Diggar slutet stenhårt också. Hhahahah huvudvärk.se

Destination mikaela

Hos mikaela nu och "planerar" lite. Händer inte mycket mer idag. Hade

"sometimes people play hard to get because they need to know if the others persen feelings are real"

Mum always said. Sometimes we just need to cry all our tears to make room for a smile.

Haha gammal bild "the two bitches on the same place". OKAJ?

Mikaela räddade hela dagen. Fyfan vad kul vi kommer ha i helgen. Äntligen blir det av. Fira micka 15år. Love u sis.

some day..


I miss that day


Riktigt långa texter här har det varit. Hoppas ni orkat läst. Enligt mig är dom jätte intressanta. Men nu ska jag ta mitt arsle till duschen och sedan invänta all bra tv program som kommer ikväll. Hare bra.


I always hoped.. for too much

Kändes som jag bröt knät i en cheer-övning iförrgår. Kändes ju också riktigt bra i knät när jag ramlade i trappan dagen efter. Största blåmärket och små haltar ibland när någon har råkat snuddat vid det.

Ja, alltså kändes som jag bröt flera senor i knät i övningen. Dagen efter ska jag gå upp i trappen med samma takt som musiken. Ramlar ner tre trappsteg och knäskålen åkte upp 5 centimeter...kändes det som. Blod/blåmärke har jag. Smarta jag tog också på mig mina tajtaste jeans. Och det fick jag lida hela dagen för. Puss hej kyss mig

jag som brunettino.

When will this tears get tired of to come?


Är det normalt att få huvudvärk när man får tråkigt? Det får jag jämt. Fyfan vilken huvudvärk. Tungt som ett bowlingklot. Och telefonen ringer stup i kvarten, det ringer så mycket hit nuför tiden och nästan aldrig till mig. Så jag har slutat svara.

Har också sagt på min och mickas vänskap att inte äta gois (choklad) tills måndag igen. Och säga på vår vänskap betyder mer än nånsin. Och gissa vem som står och tuggar på en lakrits napp på gympan? Hör micka säga vadfan gör du? Du får inte äta. Jag höll nästan på att gråta där. Glömde totalt bort det. Men det var mest choklad jag syftade på när jag gjorde dealen. Så ja, så är det!

och en sak till..låten. Ja, den gick också åt helvete. Undra vad som kommer näst

Sha lovers


Tänkte inte skriva ett inlägg men gör det ändå. Skoldagens slut blev inte som jag och mina kompisar ville. Laget då alltså. Men men..nya tag på onsdag. Två timmar hoppas vi på. Ätit och grejer har jag gjort nu. Pappa har hunnit gjort om bärbara så nu ska den vara bra. Imorgon gör han om denna också. Ska ner nu och fixa musik till cheer nummret. Som däremot är sjuuuukt bra. Fick två nya tjejer i laget idag också. Jaja..hoppas jag inte förstör programet på datorn där nere nu igen.

We made promises for life. Now you say that nothing last forever

Mums..paps

Everyone knows we set the trend, are you really surprised we done it again?

Hemma nudå. När jag kom hem märkte jag att ena kaninfan var ute..och varit ute ända sen imorse. Nån glömde stänga luckan. Fick skura..dammsuga hela rummet. Då fattar ni va hur det såg ut? Euw. Nu ska jag träna lite cheer.

Isen lär vara borta där borta?


estocolmo


they got nothing on you baby


Ellen är här och inge dator ska det bli. Imorgon åker jag till stockholm..måste fixa ipoden.

i could be chasing but my time would be wasted

Har inte mycket att göra just nu så slänger in en bild från i höstas. Snart har mitt hår torkat och ellen har dragit. Men åker till henne snart för det kommer vara lika tråkigt som det är nu och en timmma framåt.

last night


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

överskriften talar. Fyfan, musiken, programmet som jag skulle göra det på, funkar inte, fixas imorgon, så kort stubin som jag har, vill göra det NU NU NU NU!


Baby it's all or nothing

Hade inge lust med att piffa upp mig till ikväll och tur vare att vi ska ha mjukiskläder. Nu ska jag börja lite smått med låten så hörs vi ikväll eller imorgon.

Gårdagens

Lägger upp pga leggingsen. Ett av stockholms köpet. Samt västen.

What i feeling

Hade träning i 2 on halv timme. Riktigt kul. Blir att träffa tjejerna ikväll hemma hos jojjo. Så ska hinna fixa mig och fixa låten vi ska ha till cheer. Så måste sätta igång nu. Men här är bild och video från idag.

Vi fick inte fram några mattor så fick köra på en sån där stor jäkel. Då var det omöjligt att hamna stående. Men nu när jag sitter här och kollar på videon ser jag hur jag skulle gjort med benen.

har bilder från när vi gör pyramiden men det kännar jag att jag inte vill visa. Haha.

THAT'S WHAT YOU ASKED FOR. AND NOW YOU CAN HAVE IT. IT'S WAR BITCH


Nej fyfan nu måste jag stänga av datorn. Det är en dag i skolan imorgon också som man ska orka med. Och hade tänkt att kolla på bring it on 4 snart. Och jag hoppas..vi får tid för en träning imorgon efter skoltid dåra. Det behövs nu..styrka, kondition och steg. Sen jävlar. Och som jag sa tidigare..hoppas jag kirrar handvolten på mark. Stretching nu sen duschen.

AL LA BEST

Detta är överklassande. Nathalie och veronika joina mig hem. Cheerleading var tanken. Men det blev studsmatta istället. Men sen blev det ändringar i numret. Och ojojoj vad bra det kommer bli..Jag och verro har fixat ihop det och snart är det nästan färdigt. Bara att lära ut dem andra nu också. Hoppas jag kirrar handvolten på mark sen. Tesse också. Då är numret grymt.

Just nu äter jag kyckling sallad och ska börja stretcha lite.

Livet leker ditt liv. Inte mitt.


Ska lägga mig och tare lugnt sen slockna hade jag tänkt. Det är krig på facebook med våra puffar. Haha. Min fjärrkontroll funkar inte till teven, inte taklampan heller. Jobbigt är bara förnamnet. Byta lampa går ju, men fjärrisen vägrar fungera hur mycket jag än byter och köper nya batterier. Hejdå

This is how fun you can have with the sun and a camera


don't say a word turn up the radio


Var ute i solen ett tag. Ninerna fick springa av sig. Imorgon kommer det inte vara lika fint sen på fredag blir der regn. Så ska ta vara på dagen imorgon. (om den ens blir fin). Ja slut på det roliga.. dags för duschen.

Cheer again

Träningen blev jätte bra. Ända grejen är att hoppas vi får ha den här tiden och stället nu. Redan börjat på numret för GUESS WHAT? Vi kommer vara cheerleaders för Västerås rouders amerikanska fotbollslag. Där våra kompisar Pontus och sebbe och några till som går i det. Och dom hade inga så. Härligt. Vi ska börja fixa fram kläder också. Vita/vinröda kläder blir det. Hatar färgen, (skulle först ha vita/mörkblåa) Men sen när vi blev det för dem så måste vi ha den färgen eftersom dem har det. Sen beställa dräkter som kostar 500/styck. Det är dyrt. Men värt. Kul ska det bli iallafall. Då är vi med på deras matcher.

C

Ja nu börjar det komma igång. Dream come true. Är nog inte den ända som drömt om det här ;).

Is


Strumpbyxorna jag hade idag, var ett av köpen i stockholm. Ska lägga upp bilder men orkar aldrig. Lagt upp två nudå och resten kommer. Sitter här och äter isglass just nu. Yumie. It's spring!

Sava här försöker ta kort lite


Boy you're my sugar. I call you candy

Jag veronika mikaela tog cyklarna till erikslund. Fick med en webb för 139kr som sög arslet ur något. Förstår priset därav alltså och blev inte ett dugg förvånad. Så ska lämna tillbaka den och skaffa mig den för 249 istället. Hahe. Donken blev det också. Sen satte sig jag och verro på bäckby i solen i några timmar och snackade om allt. Och det känns rätt bra nu och vi ska börja på vår vakt och få det vi vill ha. Ellerhur verro?!


Måndag + solbrills







22

Allt är fixat och klart. Nu är det bara att gå och lägga sig och kolla på svensson svensson. Det går aldrig tröttna på. Vägrar lyssna på min ipod för ena gummigrejen har lossnat och jag tänker inte..bara tänker inte lyssna med en hörlur.

Då blir nog media markt imorgon då. Skaffar med ett par nya. Tror inte det går att köpa bara pluppar. Och webb ska jag köpa då också. Kanske en ny ipod? Batteriet suger på den här..två timmar. Hur fan gick det till? inte var det jag som förstörde, för det var inte min från början. Vem kan misslyckas så?

ELLEN ÄR HÄR


I don't care what people say, The rush is worth the price I pay


Nej nu vart det jobbigt. Ville åka iväg till media markt och köpa en webbkamera men det stänger tydligen om en halvtimme. Får ta det någon annan dag. Dags att fixa mig lite, träffar senare min power puff pingla. Ellen pinglan.

Är det vår nu?


När jag åkte på en riktigt jäkla sväng så kallade magsjukan i torsdags krympte min magsäck enormt. Och jag har bestämt att stanna i den storleken. Eller hur ska man säga? Det är inte lika liten men här ska jag stanna. Ett av köpen igår också. Resten kommer senare. Snart dags att ta fram jeansjackan eller vad säger ni?

Stockholm

Året första utgång alldelesnyss för dem små liven i mitt rum. Gulligt. Annars då? Igår var jag i stockholm med emelie. Riktigt fina grejer fick jag med mig hem. Kan ju visa nåndag. Frisk är jag också, skola imorgon. Taggad? Njae..

Back to normal then..


Ja överskriften talar. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. En grej iallafall..ska äta min första måltid på tre dagar. Fiskbullar och mos, en riktig tradition när man varit magsjuk. Fan vad jag längtar. Ha-ha. Kommer nog inte orka göra någonting ikväll. Men man vet aldrig.

i forgot to remember to forget.

Kan väll sammanfatta varför jag inte har bloggat.
Igår åt jag ingenting..var inte hungrig heller. Sockerdricka..en timme senare spy upp det. Ändå från kl halv 4 på morgonen till 5 på kvällen. Blev så van tillslut att spy så jag drack..somnade..vaknade..kollade klockan..och vips 20min kvar till att spy. Spydde..gjorde rent hinken själv..drack igen..somnade..vaknade. Ja, en ond cirkel. Har aldrig varit så törstig..och det värsta var att jag fick bara dricka det och inget annat. Men jag krigade bort skiten och den har inte kommit tillbaka. Tacka Proviva Blåbärssoppa gör jag. Och igår det ända jag kunde tänka på var bara tänk att känna friheten att gå in i köket och ta ett glas cola eller multivitaminjucie. Gick ner 3 kilo igår och min mage var så platt att man såg revbenen.

15 minuter


Mått illa hela dagen. Sov tre timmar..vaknade åtta. Lycka till att somna nu säger jag bara. Ätit spenat pasta, mango, popcorn. Det finns inget värre än att vara magsjuk. Man känner ibland...Nu kommer det! Men är man envis kommer man rätt långt här i livet. För fanskapet har inte kommit ut ur munnen nångång...änn. One tree hill ska jag kolla på nu. Kan ju inte hålla på med cheer när jag mår såhär så kollar på sådana filmer är vad jag lever på just nu.

It's my love..you're drug

Ont i huvudet..trött..kollat på Bring it on. Fight to the finish. Hungrig som fan..vad ska jag göra? Om jag äter kommer jag bara spy. Men ska försöka få i mig nånting. Jooooobbigt läge.

härlig bild

The payback is a bitch.


Spotify rullar på, men gillar iTunes bättre. Har lust att skjuta den där jäkla reklamen. Men nu ska jag ta mitt feta arlse tíll vardagsrummet och checka despret..och va social med mami, puss


And the world spins madly on


That's why you are my favorite.

Ellen är borta. Skulle kolla match. Jag banga för desprets skull. Kan ju inte missa det.

I won't stop until i get to the top


Vi jobbade upp studsmattan utan problem.


Så jävla skön

Sitter och döskrattar åt alla dessa videosar. Hahe. Här också. Exat min humor. Ta en titt på alla..det är det värt. "Tror du skulle behöva lära känna barnen, Örjan. Amen vadå? Jag är väll ingen jävla pedofil heller." Och "I scrat I scrat. Jag skrattar ju förihelvete. Hållkäften, hållkäften. - Inte ett ända garv dög ju åt honom." Hahe åh gud vad kul.

59 sekunder

Orkar ej ta mig till stan idag...men envisa denise ska ner ändå. Ellen kommer hit. När vet man ju aldrig. Säger hon en halv timme. Tänk då en timme.

SO WHAT IF I BREAK DOWN


Något i den stilen ser man ut idag. Bara kört cheer hela morgonen..det ser riktigt bra ut. Nu måste jag äta frukost föfasen. Hörs.


Turn Up The Heat.

Vaknade halv åtta och var pigg. Satte på filmen bring it on, all or nothing. Blir väll stan idag...denise tvingar med mig. Men när det blir av det vet man aldrig. Ska äta frukost nu sen blir det cheer. By my self.

summers never over

Det är härligt att sitta på gränden med nära och bara snacka massa skit. Allt från himel och jord kommer upp...och inte en ända gång blir det tyst. Träffar dem imorgon också är det bestämt. Lite små shopping sådära. Sitter nu här i min ensamhet och längtar..jojjo om någon vet. Haha ibland orkar man inte med sig själv..


It's so hard to look at you, because all i can se is the beautiful eyes that i one's loved

"Never say 'I'll never hurt you.' Even if you mean it with all your heart. Because no matter what, the universe will change to make it happen. And then you have done two wrongs. You hurt that person. And you lied."

Erika 18ÅR


Vattenpipan hon fick av stina och sanna, hela släkten var där ute och körde en smooke


PÅSKEN 2010



la upp den här bilden av en anledning, ang mitt hår. Ni ser..snart behöver jag ingen hårförlänging längre. Mitt hår är rätt så normalt tjockt nu. HÄRLIGT


one two three you're black

Både emelie och jojjo har åkt nu. Var jätte mysigt på gränden. Dags för mig att städa nu..sen ska jag bara fixa ihop ett stretching nummer och mer av det andra nummret.

bilden hon fick av mig, den sitter i en svart ram.

cheer

Fullt upp hela dagen. Och nu drar jag iväg till stan och fikar med Emelie och Jojjo om inte någon mer. Bilder från dagen har jag också. Sen sover nog dom här, får se hur allt blir. Det händer av farten i våra liv.


Människan se himlen nu, öppna hjärtat känn dig fri


5


cykla, löga, cykla, hem, film, sova, frukost. Bilder kommer

påsk - löga


ÅH radera inlägget. Nu fick jag bråttom. Ni ska få se mina snygga presenter erika fick. Nu ska jag till mormor och morfar och äta. Sedan till löga med jojjo troligtvis..och njuta och ta massa massa bilder. HÖRS

I'd rather be with you

Kan börja från början nu. Jojjo och jag gick hem till micka igår kväll och kolla på dolt under ytan och käka godis. Hemma sen var Emilia och wille. Har inte sovit mycke alls, vaknade var och annan timme av att wille kräktes och grät. DRYGT. Och idag fyller syrran 18. Hon var på silk för första gången inatt och kommer hem snart tror jag. Tre åker vi till mormor och morfar. Påskfirande. Ikväll är fortfarande ett frågetecken.

18!


Äntligen 18 år. Allt du drömt om att göra, att åka till och att köpa, det går nu. En lite nyare värld. Något som smakar lite godare. Ett nytt kapitel i livet. Du kan göra vad vi vill. Idag är du vuxen. (okej, i teorin ska du iallafall vara det haha).
GRATTIS  STORASYSTER. DU ÄR ALLT.

It saved my life


Riktigt kul hade vi. Skrattade och fick knappt nå luft. Men det hade lagt sig när jag kom på att filma.

In the end

Blev stan med jojjo igår, fick med mig en tröja också. Plus massa presenter till syster som fyller 18 IDAG!.
Har också besök av kussen som sov här.


Dom dära burkarna lockar inte bara småbarn. Vi går på det också.

LONGER

Tränat in cheer steg hela morgonen och kollat på uniformer och lite annat. Men nu ska jag iväg och träffa Jojjo. Senare micka också.

nya jag köpte igår

A beautiful disaster


She would change everything, everything - just ask her. Caught in the inbetween. A beautiful disaster. She just needs someone to take her home.

Fun with the camera

Blev stan med ellen en snabbs efter skolan. Drog sedan till ellen med micka. Det börjar se ljust ut för cheerleadingen nu. Capten? jo det blir nog jag enligt min lärare som är så söt. Med steg och musik. Ska jag vara ärlig har jag redan fixat lite grymma steg..men ska bege mig hemmåt nu. Hörs

RSS 2.0